O namaEURO-ALAT d.o.o.
30 godina iskustva i stručnog znanja

Euro-Alat d.o.o. djeluje 30 godina u segmentu obrade metala na teritoriju Republike Hrvatske, te Bosne i Hercegovine.

Djelatnost tvrtke su distribucija i trgovina reznog alata za obradu metala i pripadajućeg pribora. U okviru naše djelatnosti rješavamo zahtjevne tehničke potrebe svojih korisnika, nudimo inovativna rješenja i primjenu novih tehnologija u obradi metala odvajanjem čestica.  

Naša snaga su najveći i tehnološki najnapredniji proizvođači alata na svijetu: njemački Guhring KG i američki Kennametal Inc. U ponudi imamo kompletni proizvodni program reznog alata i pribora naših inozemnih partnera, a također nudimo i izradu specijalnog alata prema posebnim potrebama korisnika, kao i servis, brušenje i presvlačenje.

 

Tvrtka ima sjedište u Zagrebu, dok na tržištu Bosne i Hercegovine, sa sjedištem u Sarajevu, posluje pod nazivom CNC-ALAT d.o.o.

MISIJA
Ponuda najkvalitetnijeg reznog alata na svijetu i potpuna usluga korisnicima alata: stručno savjetovanje, izrada tehničkih rješenja, tehnička podrška i servis.

VIZIJA
Ponuditi inovacije i primjenu novih tehnologija s ciljem ostvarenja veće produktivnosti i uštede u proizvodnji. Stjecanje povjerenja i dugoročne partnerske suradnje sa korisnicima alata.

 

 

PARTNERSKI ODNOS S KORISNICIMA ALATA:
   

Dijagram skica